Κατάλογος| Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

1.1 Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τις Υπηρεσίες μας

Καλωσορίζουμε χρήστες όλων των ηλικιών, αλλά πρέπει να είστε τουλάχιστον 13 ετών για να χρησιμοποιήσετε τις περισσότερες Υπηρεσίες.

Εάν είστε μεταξύ 13-18 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις άλλες Υπηρεσίες μας μόνο με την επίβλεψη και τη συγκατάθεση ενός γονέα ή κηδεμόνα. Κανένα άτομο κάτω από αυτά τα όρια ηλικίας δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τις Υπηρεσίες, να μας παρέχει προσωπικά δεδομένα ή με άλλο τρόπο να υποβάλλει Προσωπικά Δεδομένα μέσω των Υπηρεσιών (π.χ. όνομα, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου ή διεύθυνση email).


1.2 Ο λογαριασμός σας

Ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να αποκτήσετε πρόσβαση στις Υπηρεσίες και είναι σημαντικό οι πληροφορίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας να είναι ακριβείς και ενημερωμένες (ιδιαίτερα η διεύθυνση email σας - εάν ξεχάσετε ποτέ τον κωδικό πρόσβασής σας, μια λειτουργική διεύθυνση email είναι συχνά η ο μόνος τρόπος για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας και να σας βοηθήσουμε να συνδεθείτε ξανά).

Ίσως χρειαστεί να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό για να αποκτήσετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσετε ορισμένες Υπηρεσίες. Ο λογαριασμός σας μπορεί επίσης να σας παρέχει αυτόματα πρόσβαση και μέσα για να χρησιμοποιήσετε τυχόν νέες Υπηρεσίες.

Όταν δημιουργείτε λογαριασμό για οποιαδήποτε από τις Υπηρεσίες μας, πρέπει να μας παρέχετε ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες όπως ζητούνται από τη διαδικασία δημιουργίας και εγγραφής λογαριασμού και να διατηρείτε τις πληροφορίες αυτές ενημερωμένες. Διαφορετικά, ορισμένες από τις Υπηρεσίες μας ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά και ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας για σημαντικές ειδοποιήσεις.

Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση του απορρήτου οποιασδήποτε και όλων των ενεργειών που πραγματοποιούνται κατά τη χρήση του λογαριασμού σας και πρέπει να ειδοποιήσετε αμέσως την Ομάδα Υποστήριξής μας για οποιαδήποτε πραγματική ή ύποπτη απώλεια, κλοπή ή μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού ή του κωδικού πρόσβασης του λογαριασμού σας. Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια που προκύπτει από μη εξουσιοδοτημένη χρήση του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασής σας.


1.3 Ενημερώσεις, αλλαγές και περιορισμοί υπηρεσιών

Οι υπηρεσίες μας εξελίσσονται συνεχώς. Με την κυκλοφορία νέων προϊόντων, υπηρεσιών και λειτουργιών, χρειαζόμαστε την ευελιξία για να κάνουμε αλλαγές, να επιβάλλουμε όρια και περιστασιακά να αναστέλλουμε ή να τερματίζουμε ορισμένες Υπηρεσίες.


1.4 Παρακολούθηση και αναστολή σέρβις

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την παροχή των Υπηρεσιών σε οποιονδήποτε και μπορούμε να παρακολουθήσουμε, να τερματίσουμε ή να αναστείλουμε τον λογαριασμό σας ή την πρόσβαση στις Υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή.

Διατηρούμε το δικαίωμα, αλλά δεν έχουμε καμία υποχρέωση, να παρακολουθούμε τυχόν λογαριασμούς και/ή δραστηριότητες που διεξάγονται μέσω ή με οποιονδήποτε τρόπο που σχετίζονται με τις Υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένης της πρόσκλησης ενός συναδέλφου χρήστη σε μια κοινότητα ή ομάδα), καθώς και τη χρήση ή την πρόσβαση οποιουδήποτε χρήστη σε Προσωπικά Δεδομένα και προφίλ άλλων χρηστών.


Ιδιοκτησία και χρήση περιεχομένου


2.1 Ορισμοί

Το περιεχόμενο είναι αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη σας όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας. Περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστη είναι οποιοδήποτε Περιεχόμενο που δημιουργείται από εσάς ή άλλους χρήστες και το Περιεχόμενο UA είναι όλο το άλλο περιεχόμενο.

Για τους σκοπούς των παρόντων Όρων, (i) "Περιεχόμενο" σημαίνει οποιαδήποτε μορφή πληροφοριών, δεδομένων ή δημιουργικής έκφρασης και περιλαμβάνει, χωρίς περιορισμό, βίντεο, ήχο, φωτογραφίες, εικόνες και ούτω καθεξής. (ii) "Περιεχόμενο που δημιουργείται από τον χρήστη" σημαίνει οποιοδήποτε Περιεχόμενο που υποβάλλει, μεταφέρει ή με άλλο τρόπο παρέχει ένας χρήστης στις Υπηρεσίες ή μέσω της χρήσης των Υπηρεσιών. και (iii) "Περιεχόμενο UA" σημαίνει όλο το Περιεχόμενο που δεν είναι Περιεχόμενο που δημιουργείται από τον χρήστη.


2.2 Ιδιοκτησία

Εσείς κατέχετε το Περιεχόμενο που δημιουργείτε και εμείς κατέχουμε το Περιεχόμενο που δημιουργούμε.

Όλο το Περιεχόμενο UA και όλα τα πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα, δικαιώματα σχεδίασης, διπλώματα ευρεσιτεχνίας και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας (εγγεγραμμένα και μη) εντός και εντός των Υπηρεσιών ανήκουν σε εμάς. Εκτός από όσα προβλέπονται ρητά στους Όρους, τίποτα δεν σας παρέχει δικαίωμα ή άδεια χρήσης οποιουδήποτε Περιεχομένου UA, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε περιεχομένου που ανήκει ή ελέγχεται από οποιονδήποτε από τους συνεργάτες μας ή άλλα τρίτα μέρη. Συμφωνείτε να μην αντιγράψετε, να δημοσιεύσετε, να εμφανίσετε, να διανείμετε, να τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε παράγωγα έργα από το υλικό που παρουσιάζεται μέσω των Υπηρεσιών, εκτός εάν έχουμε ειδική γραπτή εξουσιοδότηση από εμάς.


2.3 Η Άδειά μας για εσάς

Είστε ευπρόσδεκτοι να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε το Περιεχόμενο και τις Υπηρεσίες της UA. Εργαζόμαστε σκληρά για να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία στους χρήστες μας, επομένως σεβαστείτε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας μας και χρησιμοποιήστε μόνο το Περιεχόμενο και τις Υπηρεσίες της UA όπως προβλέπεται. Αυτό περιλαμβάνει τη μη χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου ή υπηρεσιών UA για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την άδειά μας.

Με την επιφύλαξη της συμμόρφωσής σας με αυτούς τους Όρους, σας παραχωρούμε ένα περιορισμένο, ανακλητό, προσωπικό, μη μεταβιβάσιμο και μη αποκλειστικό δικαίωμα και άδεια πρόσβασης και χρήσης των Υπηρεσιών και του Περιεχομένου UA για δικούς σας προσωπικούς, μη εμπορικούς σκοπούς, υπό την προϋπόθεση ότι το κάνετε να μην (και να μην επιτρέπεται σε κανένα τρίτο μέρος) να αντιγράφει, να τροποποιεί, να δημιουργεί παράγωγο έργο από, να αναστρέφει, να πωλεί, να εκχωρεί, να εκχωρεί περαιτέρω άδεια, να εκχωρεί δικαιώματα ασφάλειας, να μεταφέρει ή να εκμεταλλεύεται εμπορικά οποιοδήποτε δικαίωμα στο Περιεχόμενο ή τις Υπηρεσίες της UA.


2.4 Οδηγίες αποδεκτής χρήσης

Περιεχόμενο UA. Εκτός εάν επιτρέπεται ρητά από την ισχύουσα νομοθεσία ή εξουσιοδοτείται από εμάς, συμφωνείτε να μην τροποποιήσετε, νοικιάσετε, νοικιάσετε, δανείσετε, πουλήσετε, διανείμετε ή δημιουργήσετε παράγωγα έργα με βάση τις Υπηρεσίες, το λογισμικό των Υπηρεσιών ή οποιοδήποτε Περιεχόμενο UA που προσφέρεται ως μέρος του τις Υπηρεσίες (εκτός από το Περιεχόμενο που δημιουργείται από τον χρήστη), εν όλω ή εν μέρει. Δεν θα κάνετε λήψη, αντιγραφή ή αποθήκευση Περιεχομένου UA, εκτός (i) όπως επιτρέπεται ρητά από τη λειτουργικότητα ορισμένων Υπηρεσιών (π.χ. έντυποι χάρτες) όπως προβλέπεται στις ειδικές οδηγίες ή/και πρόσθετους όρους που ισχύουν για αυτές τις Υπηρεσίες, ή ( ii) αποκλειστικά για προσωπική χρήση ή τα αρχεία σας.


2.5 Τα σχόλιά σας

Εκτιμούμε τα σχόλιά σας και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ελεύθερα τις προτάσεις σας για να κάνουμε εμάς και τους χρήστες σε όλο τον κόσμο καλύτερους. Σας ευχαριστώ και συνεχίστε να έρχονται οι ιδέες!

Εάν επιλέξετε να υποβάλετε σχόλια, ιδέες ή σχόλια, θα πρέπει να υποβάλετε την ιδέα μέσω του ιστότοπού μας για την υποβολή ιδεών και συμφωνείτε ότι είμαστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουμε τις ιδέες που υποβάλλετε χωρίς κανέναν περιορισμό ή αποζημίωση για εσάς. Με την αποδοχή της υποβολής σας, δεν παραιτούμαστε από κανένα δικαίωμα χρήσης παρόμοιων ή σχετικών σχολίων που ήταν προηγουμένως γνωστά σε εμάς, που αναπτύχθηκαν από τους υπαλλήλους μας ή ελήφθησαν από άλλες πηγές εκτός από εσάς. Πιστοποιείτε και δηλώνετε ότι οι πληροφορίες ή τα σχόλια που μας υποβάλλετε μέσω των Υπηρεσιών δεν είναι εμπιστευτικές ή αποκλειστικές πληροφορίες.

Copyright © 2024 Meshkigreece.