Κατάλογος| Πολιτική επιστροφών, ανταλλαγής και επιστροφής χρημάτων

Πολιτική επιστροφών, ανταλλαγής και επιστροφής χρημάτων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

Δεσμευόμαστε για πλήρη ικανοποίηση. Θα λάβετε τα εμπορεύματα 14 ημέρες από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων επιστροφής. Πρέπει να στείλετε το προϊόν πίσω για να επικοινωνήσετε μαζί μας. Όλα τα αντικείμενα που αποστέλλονται πίσω σε εμάς πρέπει να είναι φορεμένα, αλλοιωμένα ή πλυμένα, με όλες τις ετικέτες στην αρχική τους κατάσταση.


Προσοχή:

Όταν υπάρχει ελάττωμα ή λαμβάνουμε κατεστραμμένα αγαθά, ανταλλάσσουμε εντός 14 ημερών μετά την ανταλλαγή της ημερομηνίας παράδοσης, θα αποδεχόμαστε το πεδίο εφαρμογής της αρχικής παραγγελίας, η οποία πραγματοποιείται μόνο. Στείλτε μας email για να λάβετε εξουσιοδότηση επιστροφής και εμάς ή η επιστροφή σας δεν γίνεται αποδεκτή Διεύθυνση επιστροφής. Όλα τα είδη μπορούν να ανταλλάσσονται μόνο για αντικατάσταση στην ίδια τιμή.

1, Η διεύθυνση επιστροφής για να λάβετε επιστροφή χρημάτων πρέπει να ληφθεί από την εξυπηρέτηση πελατών. Ο αριθμός παραγγελίας πρέπει να αναγράφεται στο εξωτερικό της συσκευασίας. Εάν ο αριθμός παραγγελίας δεν είναι ορατός ή έχει μείνει, το πακέτο μπορεί να χαθεί ή να επιστραφεί στο δικό σας

2, Το δελτίο συσκευασίας, Κυκλώστε τα αντικείμενα που επιστρέφονται (S). Παρακαλείσθε να αναφέρετε τον λόγο της επιστροφής.

3, Εταιρεία Συσκευασμένων Ειδών. Εάν δεν έχετε το αρχικό δελτίο συσκευασίας, συμπεριλάβετε τις ακόλουθες πληροφορίες στην επιστροφή σας: Όνομα χρέωσης, διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου. Όνομα, Διεύθυνση και Τηλέφωνο Παραλήπτη. Αριθμός παραγγελίας; Ο λόγος της επιστροφής.

4 Για τη δική σας ασφάλεια Συνιστούμε όλες τις επιστροφές να επιστραφούν σε εμάς μέσω υπηρεσίας ταχυδρομείου με δυνατότητα παρακολούθησης. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για απώλεια ή ζημιά κατά την επιστροφή.

5, Σημειώστε ότι ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τα έξοδα αποστολής ολόκληρης της διαδικασίας ανταλλαγής.


Για ακύρωση:

Εάν θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, πρέπει να μας στείλετε ένα email αμέσως. Ισχύει χρέωση ακύρωσης 20%. Οι περισσότερες παραγγελίες αποστέλλονται εντός 1-2 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας. Οι παραγγελίες παράδοσης δεν μπορούν να ανακληθούν.



Copyright © 2024 Meshkigreece.